RADIESSE®
Hidroxiapatita càlcica

RADIESSE®: Hidroxiapatita càlcica

Radiesse® és un implant de farciment d’última generació elaborat amb hidroxiapatita càlcica que està fixant un nou estàndard en la correcció de les línies facials per la seva seguretat i llarga durada.

És un implant injectable que és tou, segur, senzill i immediatament eficaç. La textura de Radiesse, similar a una crema, és natural al tacte, es manté tova i roman en el seu lloc durant molts mesos o anys, proporcionant un tacte suau i un aspecte

És un producte d’origen sintètic, totalment biocompatible, no produeix respostes tòxiques ni al·lèrgiques. No és necessari realitzar proves d’al·lèrgia. És un producte homogeni i uniforme.

Radiesse® s’injecta amb una agulla fina per sota de la pell. Es pot utilitzar un anestèsic local durant el tractament. Una vegada en el seu lloc, les partícules de hidroxiapatita formen els “fonaments” que faciliten i estimulen la producció de col·lagen de l’organisme.

Radiesse® és biodegradable, es descompon gradualment i l’organisme l’absorbeix de manera natural i segura. El gel portador es dissol al cap d’uns mesos i, amb el pas del temps, les partícules de hidroxiapatita es descomponen i es metabolizan completament. Ja que és biodegradable, s’adapta perfectament a les necessitats estètiques del rostre, sempre canviant.

És un producte durador però no permanent. Existeixen variacions individuals quant a la durada del farciment, degudes a l’edat, el tipus de pell, l’estil de vida i l’activitat muscular del pacient. La seva durada oscil·la entre els 18 i 24 mesos.

S’han descrit pocs efectes secundaris. No obstant això es poden produir algunes reaccions típiques relacionades amb la injecció, tals com edemes, inflamació, picor i molèsties en la zona de la injecció.

És un producte ideal per a rejovenir les mans, proporcionant excel·lents resultats immediats en una única sessió.

Se sol concertar una visita de seguiment 2-3 mesos després del tractament inicial en la qual s’avalua la necessitat de perfeccionar-lo.