Augment i remodelació de llavis

Senzilla tècnica per la qual es produeix una definició del perfil dels llavis acompanyat o no d’augment de volum d’aquests.
Es fa amb anestèsia local.
Els llavis són el tret més prominent i sensual de la cara.
El teixit dels llavis és diferent al de la resta de la pell de la cara i està en continu moviment per l’activitat muscular.
També està subjecte a la pressió de l’ambient circumdant, a més la mucosa del llavi és més sensible a la deshidratació.

L’àcid hialurònic és una substància present de manera natural en els llavis, però que va disminuint amb l’edat. Tenim disponibles productes que ens ofereixen àcid hialurònic fabricat a partir de fonts naturals i no animals, la qual cosa redueix al mínim el risc de reaccions al·lèrgiques.

Els materials de farciment injectables són emprats la majoria de les vegades a la regió facial (encara que també poden ser beneficiosos en altres parts del cos). En els llavis són utilitzats per a aconseguir uns llavis seductors, redefinint-los i realçant-los de manera natural.

Podem destacar només el perfil labial, realçant el bermellón o línia que separa la mucosa vermella del llavi de la pell que l’envolta.

Si el pacient ho desitja podem augmentar el volum dels llavis, donant-los un major gruix i projecció, podem també corregir asimetries en la forma i/o volum dels llavis, aquesta senzilla tècnica ens permet aconseguir una boca més equilibrada i proporcionada amb un resultat molt natural.

És freqüent una petita inflamació dels llavis després de realitzar el tractament; pel que és important que el pacient sàpiga que el resultat immediat no és definitiu. Aquesta inflamació sol remetre transcorreguts entre un i tres dies després del tractament.

La remodelació labial permet completar l’actuació i eficàcia d’altres procediments, per exemple, en el cas de les freqüents arrugues peri-bucals.