Ortodòncia, Amb i sense Brackets

En Thous Dental realitzem tot tipus d'ortodòncia

Lingual, Brackets, i invisible.

Tant si és preventiva, interceptiva o correctiva:

En la primera visita l’especialiste et dirà que tipus s’adapta més al teu cas, i et farem pressupost del tractament sense compromís.

Què és Invisalign? Ortodòncia invisible

El tractament Invisalign és una forma pràcticament invisible d’alinear les dents. Usant tecnologia avançada d’imatges informatitzades en 3D, mostra el pla de tractament complet, des de la posició inicial de les seves dents fins a la posició final desitjada.

Els aligners transparents es fabriquen de manera personalitzada perquè les seves dents es moguin a poc a poc.

Com funciona Invisalign?

Cada aligner s’emporta durant aproximadament 1-2 setmanes abans de ser reemplaçat pel següent.

Quant temps dura el tractament Invisalign?

La durada del tractament depèn de la seva complexitat i generalment és comparable al dels brackets tradicionals. El seu Invisalign Provider li pot donar informació més detallada.

No es pot realitzar una ortodòncia de qualitat sense haver fet prèviament un bon diagnòstic, ja que d’ell dependrà en gran manera l’èxit del tractament.

Per a això és imprescindible realitzar un estudi d’ortodòncia que ens permeti donar resposta a totes les qüestions tècniques del tractament, així com a les inquietuds del pacient.

En el cas de Invisalign, tots els registres es envian a O.S. a. on es realitza el pla de tractament o Clincket mitjançant animació 3D CAD/CAM. com es aparecia en el vídeo.