Por al dentista

A la majoria de la població adulta li genera ansietat/por acudir al dentista.

Si a tu et passa el mateix, no et preocupis, et comprenem.

El pitjor que pots fer és evitar i posposar el moment d’acudir al dentista. Només conseguiras que els problemes dentals es facin més grans, més difícils de tractar i econòmicament molt més costosos.

Pot ser :

Subjectiu: Són el resultat de situacions imaginàries que es van creant al nostre cap fruit de males experiències que han tingut altres persones. Els tractaments odontològics moderns no produeixen dolor i les petites molèsties que puguin aparèixer es tracten amb medicació molt eficaç i precisa.

Objectiu: A causa d’una mala experiència en el passat. En Thous dental comptem amb els professionals, els equips i les instal·lacions adequades perquè cap tractament provoqui dolor.

La Clínica està dissenyada perquè t’oblidis que aquestes en el Dentista.

Diferents camins per a reduir la por al dentista:
La Sedació conscient és un és una excel·lent eina per a aconseguir que la visita al dentista es converteixi en una experiència còmoda i relaxant. Vingui i l’informarem àmpliament.
La distracció és el mètode més simple de fer front a una experiència estressant. Podem distreure les nostres ments concentrant-nos intensament en una circumstància agradable, com una caminada pel bosc o la platja, una posta de sol o reviure un record infantil de Nadal. Un pas més enllà és la meditació. Li podem recomanar bons professionals si li interessa.
Una altra eina de distracció són els auriculars, per a aïllar-te en la teva música preferida. Si no la portes amb tu et deixem un IPOD perquè et relaxis amb les nostres seleccions musicals.
Un altre camí de distracció més immediat és la televisió de què disposa cada equip dental. Triï el seu programa favorit.

No et preocupis. Tenim molts pacients amb la teva inquietud. Veuen a visitar-nos i abans de fer cap tractament parlem obertament i segur que trobarem la solució.