Invisaline

Invisalign® és el sistema d’ortodòncia més còmode que existeix, alinea les dents amb unes fèrules transparents i extraïbles fabricades a la teva mesura.

Com funciona?

En la primera visita gratuïta, t’explicarem les opcions de tractament més idònies per a tu.

A continuació, si decideixes iniciar el tractament, prendrem fotografies, radiografies i impressions dentals per a elaborar el teu pla de tractament virtual en 3D, ClinCheck®

Amb el ClinCheck® podràs veure els moviments previstos per a les teves dents al llarg del tractament, fins al resultat final, abans d’haver-lo començar-lo.

Durant el tractament de Invisalign®, portaràs cada joc d’alineadors durant dues setmanes. Conforme vagis canviant de joc d’alineadors, les teves dents s’aniran movent a poc a poc

de manera gradual fins que estiguin en la posició final. Durant aquest temps, et citarem per a les visites de seguiment habitualment mensuals, per a controlar els teus progressos i assegurar-nos que estes còmode amb el tractament.

 

Per què triar Invisalign®?

Invisalign® és el tractament més modern d’ortodòncia. Gràcies a la seva tecnologia innovadora en constant evolució, podem alinear les dents sense necessitat de filferros ni
brackets.

Els seus avantatges són:

– Amovible: els alineadors es poden extreure per a menjar, beure, raspallar-se les dents i passar el fil dental.

– A mesura: es fabricaran a mesura de les teves dents a partir del diagnòstic de nostra ortodoncista.

– Còmode: no hi ha ni brackets ni filferros que puguin irritar les teves genives o l’interior de la teva boca.

– Transparent: són pràcticament invisibles i no es nota que està seguint un tractament d’ortodòncia.

– Higiènic: en poder retirar-se fàcilment l’alineador, podrà raspallar-se i usar el fil dental correctament amb la qual cosa la seva salut periodontal millorarà notablement.

– Eficaç: els beneficis d’un somriure millorat es perceben pràcticament des de l’inici del tractament. Actualment, més de 3 milions de persones de tot el món ja han descobert el sistema de Invisalign.

Invisalign® és el tractament més modern d’ortodòncia. Gràcies a la seva tecnologia innovadora en constant evolució, podem alinear les dents sense necessitat de filferros ni brackets.